Dragan Rosić

Novi detalji tuče: Zbog ovoga je uhapšen reprezentativac Srbije

  • Извор: Телеграф
  • 11.05.2023. 20:22

Jedan superligaški fudbaler navodno je uhapšen zbog sumnje da je u tuči nanio teške tjelesne povrede drugom mladiću u Nišu, dok su još dvije osobe takođe privedene zbog tuče, prenose mediji.

U pitanju je fudbaler Dragan Rosić, javlja Telegraf.

Tokom dana je odjeknula vijest da je u Nišu navodno uhapšen fudbalski reprezentativac Srbije i golman Radničkog, Dragan Rosić, koji je pretukao jednog mladića nakon svađe u noćnom klubu u Nišu. Fudbaler je ovom prilikom nanio poprilično ozbiljne tjelesne povrede.

Kako Telegraf saznaje, sve se odigralo još u utorak uveče, ispred jednog noćnog kluba u Nišu, kada su se Rosić i još jedan momak posvađali unutar kluba. Sukob se potom nastavio i ispred.

Rosić nije bio sam u ovoj tuči, ali je navodno on bio taj koji je tukao mladića. Prilikom te tuče, golman Radničkog mu je nanio i ozbiljne tjelesne povrede u vidu slomljene vilice, kada ga je šutirao dok je ovaj ležao na podu.

Klub iz Niša se još nije oglasio povodom ovog događaja, dok je Rosić imao priliku i da debituje za fudbalsku reprezentaciju Srbije, kada mu je Piksi ukazao povjerenje na prijateljskoj utakmici.

Тагови:
  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм