Градачац

Нови детаљи великог пожара: Има повријеђених

  • Извор: Кликс
  • 10.10.2023. 08:48

Ватрогасне екипе успјеле су ставити под контролу ватрену стихију која је рано јутрос захватила производне погоне Модне конфекције Кула Градачац.

Како је потврђено за "Кликс", приликом избијања ватре једна особа је повријеђена те је превезена у Универзитетски клинички центар у Тузли.

Као што је познато, јутрос је дошло до избијања пожара на производним погонима Модне конфекције Кула Градачац, а полиција је о догађају обавјештена у 50:40 сати.

"Како је наведено у пријави, једна особа која је вршила обезбјеђење објекта је у покушају да гаси наведени пожар задобила одређене повреде у виду опекотина те је превезена у Универзитетски клинички центар у Тузли", рекла је портпарол МУП-а ТК Аднана Спречић и додала:


Млада Израелка открила како је преживјела: Седам сати сам се скривала испод лешева

Млада Израелка открила како је преживјела: Седам сати сам се скривала испод лешева

"На терену су полицијски службеници ПС Градачац који обезбјеђују мјесто догађаја те службе ватрогасаца из Градачца, Сребреника и Брчког".

Ватрогасне екипе успјеле су локализовати пожар, а како је потврдио за поменути портал вођа ватрогасне екипе из Градачца Синиша Баковић, ватра је стављена под контролу те се даље не шири.

Узрок пожара за сада није познат, а настала је велика материјална штета. Увиђај ће бити обављен када се за то стекну услови.


Огроман пожар захватио бх. фабрику, ватра гута све пред собом

Огроман пожар захватио бх. фабрику, ватра гута све пред собом

(Фото: Фејсбук / Радио Градачац)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)