Сарајево

Ново хапшење у БиХ, заплијењена дрога

  • Извор: АТВ
  • 08.03.2024. 08:18

Полиција у Кантону Сарајево ухапсила је З.Ђ. (34) због сумње да је починио кривично дјело неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога.

З.Ђ. је ухапшен у акцији "Чемпион", у оквиру које су претресени објекти на подручју општине Центар које он користи.

У претресима је пронађено и одузето 17 ПВЦ паковања са садржајем материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу спид, укупне бруто масе око 1.425 грама, два ПВЦ паковања са садржајем материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу МДМА, укупне бруто масе око 1.000 грама и једно ПВЦ паковање са садржајем материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану, укупне бруто масе око 60 грама.


Принудно слетио: Авиону отпао точак и полупао аута

Принудно слетио: Авиону отпао точак и полупао аута

Такође, одузета су три ПВЦ паковања са 224 комада таблета које својим изгледом асоцирају на опојну дрогу екстази, као и два алу-паковања са садржајем материје која асоцира на опојну дрогу ЛСД (тзв. маркице), те три ПВЦ паковања  са садржајем материје која својим изгледома асоцирају на опојну дрогу екстази.

Одузето је и једно ПВЦ паковање са садржајем материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу хашиш, укупне бруто масе око 30 грама, прибор за вакумирање и други предмети од интереса за истрагу.

Ухапшени З.Ђ је након криминалистичке обраде предат у Просторије за задржавање особа лишених слободе МУП-а Кантона Сарајево.


(Фото: МУП КС)

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)