Ima srpsko državljanstvo

Novosadska policija uhapsila bjegunca iz nemačkog zatvora

  • 24.09.2019. 21:21

Daniela Vojnovića (31), bjegunca iz njemačkog zatvora, novosadska policija je uhapsila u Temerinu.

On je lišen slobode po potrazi koju je za njim, prema saznanjima Novosti, raspisala policija u Novom Sadu, zbog krivičnih djela počinjenih ovde.

Za ovim 31-godišnjakom rođenim u Njemačkoj, a koji ima prebivalište u Novom Sadu i naše državljanstvo, novosadska policija je tragala zbog sumnje da je učestvovao u tuči, a navodno i zbog krađe kola. Kod njega je prilikom hapšenja, navodno pronađen nož.

Vojnović, koji je u njemačkoj služio zatvorsku kaznu zbog nanošenja teških povreda, prema pisanju njemačkih medija, krajem marta je pobjegao, kada mu je u pratnji stražara bila odobrena posjeta roditeljima. Susret sa njima je iskoristio i pobjegao kroz prozor kuće.

Posjeta roditeljima mu je, kako su tada pisali mediji u Njemačkoj, bila odobrena jer je do tada bio odlužio godinu dana od ukupno tri godine i osam mjeseci na koliko je osuđen. Dvojica čuvara koji su bili zadužena za njega, krenuli su za njima, ali nisu uspjeli da ga uhvate. Navodno je pobjegao automobilom „opel zafira“, vlasništvo njegovih roditelja.
 

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм

    ''Документарни програм

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.