Злочин

Обдукција показала како је убијена жена у Тузли

  • Извор: Кликс
  • 26.02.2024. 15:11

Селма Балуковић, која је мртва пронађена прије неколико дана у породичној кући у Липници код Тузле, убијена је хицем из самостријела, показала је обдукција.

За убиство се сумњичи њен муж, иначе држављанин Мађарске.

У тузланском приградском насељу Липница протеклог уторка у кући је пронађена 48-годишња Селма Балуковић, док је у непосредној близини тијела полиција затекла њеног повријеђеног мужа 50-годишњег држављанина Мађарске Ерна Сабо – Цакија.

Он је одмах хоспитализован у Универзитетском клиничком центру у Тузли, гдје је подвргнут оперативном захвату. Иначе, Сабо – Цаки је главни осумњичени за убиство, а због здравственог стања, како је потврђено за "Кликс", са њим још није обављен ни први, информативни разговор.


Испао мотор из аута: Двоје мртвих у тешкој несрећи

Испао мотор из аута: Двоје мртвих у тешкој несрећи

С друге стране, на Балуковић је утврђена повреда на врату те убодна рана у предјелу грудног коша. Како је потврђено за "Кликс", прелиминарни налаз обдукције је показао да је прострелна рана у предјелу грудног коша нанесена самостријелом.

Истражиоци и даље проводе истрагу цјелокупног случаја, а како је "Кликс" раније открио, Балуковић и њен супруг су инвалидне особе, а као такви су се налазили у чланству једног стрељачког клуба.

Полиција је у кући приликом увиђаја пронашла стрељачко оружје и муницију.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм