Превара

Нудећи посао на нивоу БиХ преваранти ”ојадили” жртву за 22.900 КМ

Бањалучка полиција поднијела је пријаву против Маје Е. из Српца и Драгољуба У. из Кнежева због сумње да су преварили мушкарца од кога су узели 22.900 КМ обећавајући му запослење у једној институцији на нивоу БиХ!

Како сазнаје АТВ Маја Е. је ”врбовала” жртву и лажно му се представљала да ради у институцији на нивоу БиХ.

”Жртви је причала како га, за одређени износ, може запослити у тој институцији. Он је насјео на ту причу и у више наврата је Маји Е. и Драгољубу У. исплаћивао новчане износе од по 2.000 - 3.000 КМ. Дио новца ја наводно дао да би му прибавили и одговарајућу диплому. На крају је остао без новца, али и без обећаног посла”, наводи извор АТВ-а.

Из ПУ Бањалука је саопштено да је против М.Е. и Д.У. поднесен извјештај Окружном јавном тужилашту у Бањалуци због сумње да су починили кривично дјело преваре.

”Њима се на терет ставља да су током 2018. године, довели у заблуду оштећеног, тако што су му се лажно представљали и обећавали запослење тражећи новац. На тај начин су прибавила противправну имовинску корист у износу од 22.900 КМ”, саопштено је из полиције.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм