Radojka i Nada

Objavile zajedničku sliku 3 dana prije udesa: Ovo su poginule žene u teškoj nesreći

  • Извор: Блиц
  • 06.06.2023. 15:57

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče, nešto poslije 16 sati, na lokalnom putu Goč - Vrnjačka Banja, poginuli su Nenad G. (62), Radojka Rašić (74) i Nada Generalović (61), dok je teške povrede zadobila Ljiljana P. (61) i ona se nalazi u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Radojka je sa naših prostora i davno se odselila u Ameriku gdje je dobila državljanstvo i sada se poslije dužeg vremena vratila u zemlju da posjeti prijatelje i rodbinu.

U želji da se opuste, otisnuli su se na kraće putovanje sa koga je Radojka prije samo tri dana na Fejsbuk stranici objavila vjerovatno posljednju fotografiju sa Nadom, a u komentarima su im prijatelji uputili oproštajne poruke.

– Drage moje komšinice, i više od toga, sada ste s anđelima. Vječno ćemo čuvati uspomene na vas i našeg Nenada – glasi jedan od komentara ispod fotografije Radojke i Nade sa posljednjeg putovanja.

Udes se najvjerovatnije dogodio kada je vozač “škode”, beogradskih registarskih oznaka iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad automobilom, sletio s puta i snažno udario u drvo.

– Ljiljana P. prevezena je u Opštu bolnicu “Studenica” u Kraljevu dok su od zadobijenih povreda Nada, Nenad i Radojka preminuli na putu do bolnice. Ljiljana P. je potom zbog težine povreda prevezena u KC Kragujevac – navodi izvor upoznat sa istragom, piše Blic.


Тагови: