Lukavac

Objavljen snimak: Pogledajte kako se djevojka nakon svađe zabila u dečkov BMW

  • Извор: Радио Сарајево
  • 22.11.2021. 18:40

Incident u kojem se djevojka automobilom marke golf namjerno zabila u BMW X5 muške osobe dogodio se u Lukavcu 21. novembra oko pola sata iza ponoći, potvrdila je za portal "Radiosarajevo.ba" Amra Kapidžić, portparol Uprave policije MUP Tuzlanskog kantona (TK).

Kako pomenuti portal nezvanično prenosi, muškarac čiji automobil je nastradao ovom prilikom je dečko djevojke koja se golfom zabila u BMW. Navodno je tome prethodio njihov verbalni okršaj na ulici.

"Policijski službenici su nakon prijave muške osobe izašli na teren i obavili uviđaj. Slučaj se još uvijek istražuje", kazala je Amra Kapidžić za portal "Radiosarajevo.ba".

Jedan od građana uspio je snimiti trenutak kada se djevojka, očigledno, namjerno zabija svojim automobilom u automobil dečka.

U video prilogu pogledajte kako je to izgledalo:


Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)