Sremska Mitrovica

Objavljen snimak uznemirujućeg nasilja: Ženu bivši partner ujeo za obraz, spasio je prolaznik

  • Извор: Курир
  • 22.08.2023. 15:09

Stravično nasilja nad ženom dogodio se u Sremskoj Mitrovici, ispred bolnice, a video snimak ovog užasa se brzo raširio društvenim mrežama.

Kako se saznaje, muškarac je napao svoju bivšu partnerku bez obzira što ima zabranu prilaska. On je napao, i nakon nekoliko udaraca ujeo je za obraz, prenosi "Mitrovica.info".

Ovo stravično nasilje prekinuo je slučajni prolaznik koji je odbranio ženu i otjerao nasilnika.

"Sa ovom ženom ko zna šta bi bilo da nismo naišli brat i ja", objavio je na društvenoj mreži muškarac koji je nasilnika spriječio u njegovom nedjelu:

“Zalijepio joj je glavu za zid iz sve snage i zatim ujeo za obraz. Žena je rekla da su razvedeni i da on ima zabranu prilaska. Žena je otišla u bolnicu i izašla sa ljekarskom dokumentacijom. Neki prolaznici su sve posmatrali, ne reagujući, kao da su u pozorištu.”- rekao je muškarac koji je spriječio tragediju.

Policija intenzivno traga za nasilnikom

Policija je raspisala potragu za nasilnikom zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici za šta je već ranije bio osuđivan.

Obavljen je razgovor sa žrtvom, a protiv osumnjičenog podnijeta je krivična prijava. Policija tokom dana obilazi dio grada u kome žrtva stanuje radi njene bezbjednosti, rečeno nam je u policiji.

Sramno: Smeće baca sa mosta u rijeku

Sramno: Smeće baca sa mosta u rijeku

Nakon incidenta žena je potražila medicinsku pomoć u Opštoj bolnici, gdje je primarno zbrinuta i pregledana od strane ljekara specijaliste na odjeljenju ORL. Ustanovljene su ugrizne rane na obrazu i donjoj usni, što se karakteriše kao lakše povrede, te nije bilo potrebe za zadržavanjem pacijentkinje.

Puštena je na kućno liječenje, uz kontrolu za nedjelju dana. Prema informacijama koje još uvek nisu potvrđene, osumnjičeno lice je povratnik, odnosno ranije je osuđivan za vršenje porodičnog nasilja.

Horor u Grčkoj: U šumi koja bukti pronađeno 18 ugljenisanih tijela

Horor u Grčkoj: U šumi koja bukti pronađeno 18 ugljenisanih tijela

U razgovoru sa članom porodice žrtve koja je pretrpjela nasilje, saznajemo da se ona osjeća uznemireno i ne može da govori za javnost.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм