Доња Драготиња

Објављени снимци са мјеста трагичне несреће код Приједора

  • Извор: Агенције
  • 16.12.2023. 10:25

Једна особа је погинула, а три су повријеђене у тешкој саобраћајној несрећи која се десила у мјесту Доња Драготиња на путу између Приједора и Новог Града.

"Полицијској управи Приједор 16.12.2023. године око 00,30 часова пријављено је да се на магистралном путу М1-108 на релацији Приједор – Нови Град у мјесту Доња Драготиња догодила саобраћајна незгода слијетањем возила са коловоза. Увиђајем на лицу мјеста којим је руководио тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор утврђено је да је приликом слијетања возила са коловоза смртно страдао возач А.Ш. из Приједора и да су путници у возилу М.Е., В.Ђ. и Н.К., сви из Приједора, задобили тешке тјелесне повреде", наводе из ПУ Приједор.

Због тежине задобијених повреда М.Е. и В.Ђ. превезени су на Универзитетско-клинички центар Републике Српске у Бањалуци, док је повријеђени Н.К. смјештен у ЈЗУ Болница “Др Младен Стојановић” у Приједору.


Језива несрећа код Приједора: Једна особа погинула, три тешко повријеђене!

Језива несрећа код Приједора: Једна особа погинула, три тешко повријеђене!

Приликом слијетања дошло је до контакта возила са стубом жељезничке високонапонске мреже, због чега је осим обуставе саобраћаја на магистралном путу, привремено био обустављен и жељезнички саобраћај.

Полицијска управа Приједор апелује на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајна правила и прописе, а посебан апел упућује се возачима да приликом учествовања у саобраћају поштују ограничења брзине кретања и да не управљају возилом под дејством алкохола, лијекова или других психоактивних супстанци.

Портал "Црна хроника" објавио је стравичне снимке са мјеста несреће.

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 АТВ јутро

    АТВ јутро

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија