Milići

Obračun u kafani: Proslavu 8. marta završili sa lisicama na rukama

  • Извор: АТВ
  • 10.03.2022. 09:11

Tri osobe inicijala D.J., M.J. i D.V. iz Milića uhapšene su tokom proslave 8. marta, Dana žena, nakon fizičkog obračuna, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Navedeni su uhapšeni 9. marta oko 2.30 časova. Lica D.J. i M.J. su uhapšeni zbog krivičnog djela tjelesna povreda, a D.V. zbog krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

„Policijskoj stanici Milići je navedenog dana prijavljeno da je došlo do problema u ugostiteljskom objektu u Milićima koji je organizovao proslavu 8. marta. Policijski službenici su izašli na lice mjesta i utvrdili da je bilo fizičkog obračunavanja između lica D.J., M.J., D.V. i M.V, svi iz Milića. Licu M.V. je u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Dom zdravlja „Sveti Nikola“ u Milićima konstatovana laka tjelesna povreda“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, koji je naložio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a nakon toga da nadležnom tužilaštvu dostave izvještaj o počinjenim krivičnim djelima tjelesna povreda i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.


Тагови: