Бањалука

Обрачун у кафићу, сијевнуо и нож

Два мушкарца повријеђена су у тучи која се одиграла у кафићу у Бањалуци када је Д.К. чакијом напао и посјекао Д.Б., који је узвратио и изударао га шакама по глави.

У ПУ Бањалука наводе да су обојица били под дејством алкохола и дрога, а након сукоба су превезени у УКЦ Републике Српске гдје им је указана љекарска помоћ. Код Д.К. су констатовани хематоми и расјекотина на глави, а код Д.Б. огреботине по леђима.

Све се догодило прексиноћ око 22.15 часова. Полицији је пријављено да је у угоститељском објекту дошло до нарушавања јавног реда и мира тучом више особа.

”Полицијски службеници су изашли на лице мјеста и утврдили да је Д.К. из Бањалуке уз употребу џепног ножа са склопивом оштрицом физички напао Д.Б., који је задобило тјелесне повреде у предјелу леђа. Д.Б. је потом напао Д.К. и задао му више удараца затвореном песницом усљед чега је задобило тјелесне повреде у предјелу главе”, наводе у ПУ Бањалука.

Додају да су обојица ухапшени и то Д.К. због кривичног дјела тјелесне повреде, а Д.Б. због прекршаја из Закона о јавном реду и миру, односно туче.

”Обојица су подвргнута испитивању на присуство алкохола и дрога. Код Д.К. је утврђено присуство од 0,25 промила алкохола и дроге ”ТХЦ“ и ”Амфетамин” у организму, а код Д.Б. присуство од 1,26 промила алкохола и дроге „ТХЦ“ у организму”, саопштено је из полиције.

 


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм