УИО

Одузете цигарете и дуван вриједни 58.000 марака

 • 24.05.2024. 14:27

Службеници Управе за индиректно опорезивање /УИО/ БиХ одузели су 7.049 паклица цигарета и 58 килограма ситно резаног дувана без акцизних маркица укупне вриједност 58.000 КМ, као и вагу за дуван.

У складу са упутствима Тужилаштва БиХ и Суда БиХ, овлаштена службена лица из Регионалног центра Тузла идентификовали су лица која се баве недозвољеним прометом акцизних производа, те лоцирали објекат који ова лица користе за складиштење необиљежених акцизних производа.

Претресена су путничка моторна возила, стамбени и помоћних објекти, а против починилаца биће покренути одговарајући поступци пред надлежним судом, саопштено је из УИО БиХ.

Управа за индиректно опорезивање позива грађане да на отворену линију 080 020607 пријаве сваки облик нелегалне трговине, пореске или царинске утаје. Позиви су бесплатни и анонимни.

Пратите нас и путем Вибера

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

  'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?