Полиција саопштила

Одузето 121,8 грама спида у Добоју и Теслићу

  • Извор: АТВ
  • 18.10.2023. 10:27

Полицијски службеници Полицијске управе Добој 16 и 17.10.2023. године, на основу Наредбе Основног суда у Добоју извршили су претрес лица иницијала Н.Б. из Добоја, као и претрес локација које користи наведено лице, саопштено је из ПУ Добој.

Том приликом је пронађено и одузето кутија са садржајем бијеле прашасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу спид укупне тежине од 78,6 грама, два пакетића са садржајем бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу спид укупне тежине од 1,6 грама, остаци пет ручно справљених цигарета тзв. џоинт укупне тежине од 1,8 грама, једна метална дробилица, два мобилна телефона и други предмети који су намијењени за конзумирање опојне дроге, наводи се у саопштењу.

Исти дан на основу Наредбе Основног суда у Теслићу извршен је претрес локација и возила које користе лица иницијала М.Џ. и А.В. оба са подручја општине Теслић, као и претрес наведених лица.

Том приликом је пронађено и одузето бијела прашкаста материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу спид укупне тежине од 41,6 грама, четири врећице са садржајем зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуана укупне тежине од 34,6 грама, двије дигиталне ваге и други предмети који су намијењени за конзумирање и паковање опојне дроге, наводи се у саопштењу.

Срамно понашање! Бањалучанин разбија тротинет на кошаркашком терену, други снима и навија

Срамно понашање! Бањалучанин разбија тротинет на кошаркашком терену, други снима и навија

По комплетирању и документовању предмета Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен извјештај о извршеном кривичном дјелу неовлаштена производња и промет опојних дрога против лица иницијала М.Џ. са подручја општине Теслић и извјештај о извршеним кривичним дјелима неовлаштена производња и промет опојних дрога и омогућавање уживања опојних дрога против лица иницијала Н.Б. из Добоја.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.