"Isčekivanje je najgore, previše boli"

Oglasila se majka nestale Marijane nakon što je pronađeno tijelo u Savi

  • Извор: Телеграф
  • 25.10.2022. 17:07

Nakon što je juče u Zagrebu, u rijeci Savi, pronađeno žensko beživotno tijelo, mnogi su posumnjali da se radi o nestaloj Marijani Seifert.

Nakon skoro šest mjeseci potrage, iza Marijaninih roditelja nalazi se još jedna besana noć, što je potvrdila njena majka Gordana Kovačević.

- Ovo je bila još jedna stresna i neprospavana noć za nas. Isčekivanje je najgore. Mi samo želimo da saznamo istinu šta se dogodilo sa našim djetetom. Evo, još uvijek nemamo nikakvih informacija. Čekamo da zazvoni telefon i da nam jave nešto. Ivo nije davao uzrorak krvi zbog DNK analize. Rado bih podijelila sa vama da se nešto zna, ali nemamo novih informacija. Previše je tuge i bola u nama - rekla je tužno Marijanina majka za Kurir.

Otac nestale Marijane oglasio se ranije za medije i poručio da porodica samo želi da se završi agonija koja predugo traje.

Podsjetimo, Marijana Seifert, pobjednica regionalnog Velikog Brata, nestala je 27. aprila 2022. godine. Njena sestra Maja Kovačević ušla je u Zadrugu i pred kamerama u rijalitiju ispričala svoju bolnu ispovijest uz tvrdnje da njena sestra Marijana više nije živa.