ПУ Источно Сарајево

Огласила се полиција након проналаска тијела Драге Танасковића

  • Извор: АТВ
  • 14.04.2024. 10:32

Тијело Драге Танасковића пронађено је јуче у ријеци Дрини а из Полицијске управе Источно Сарајево данас је, уз навођење иницијала, саопштено да ће бити извршена обдукција тијела.

У саопштењу су додали да је проналазак тијела пронађен јуче око 13 часова у мјесту Ључево, општина Рогатица, у ријеци Дрини.

"Полицијски службеници ПС Рогатица у присуству тужиоца Окружног јавног тужилаштава Источно Сарајево, ПК Вишеград извршили су увиђај на лицу мјеста којим приликом је идентификовано тијело, а ради се о лицу иницијала Д.Т. из Чајнича. Тијело је након увиђаја превезено у Универзитетску болницу Фоча гдје ће бити извршена обдукција“, наведено је у саопштењу.

Нестанак Драге Танасковића из Чајнича, који је иначе био припадник Оружаних снага БиХ, пријављен је 28. марта 2025. године.

Пронађено тијело несталог припадника ОС БИХ Драге Танасковића

Пронађено тијело несталог припадника ОС БИХ Драге Танасковића


Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм