Drinjača

Oglasila se policija nakon teške nesreće kod Zvornika: Poznat identitet stradalog, pet osoba povrijeđeno

  • Извор: АТВ
  • 11.09.2023. 09:27

Lice inicijala V.Ž. iz Rogatice poginulo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila Nma magistralnom putu Zvornik – Vlasenica, u mjestu Drinjača, rekli su danas u Policijskoj upravi Zvornik.

U ovoj nesreći povrijeđeno je pet ljudi, koji su se nalazali u automobilima koja se su sudarila. 

Sudarila su se dva putnička motorna vozila marke sitroen i golf. Sitroeneom je upravljalo lice A.K.  sa kojim je na mjestu suvozača bilo lice S.S. i putnici M.К. i jedno maloljetno lice, svi iz Tuzle. Drugim automobilom je upravljalo lice V.Ž., sa kojim je na mjestu suvozača bilo lice N.Ž., oba iz Rogatice. 

„Na lice mjesta upućeni su pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice i Službe hitne medicinske pomoći Javne zdravstvene ustanove Doma zdravlja Zvornik koji su na licu mjesta konstatovali smrt lica V.Ž“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Sudar kod Zvornika: Jedna osoba poginula, dijete prevezeno u bolnicu

Sudar kod Zvornika: Jedna osoba poginula, dijete prevezeno u bolnicu

Kako su dodali, lice N.Ž. je zadobilo teške tjelesne povrede konstatovane od dežurnog doktora JZU Bolnica Zvornik. Lica iz putničkog motornog vozila sitroen su prevezena u JZU Univerzitetsko klinički centar Tuzla gdje su licima A.K. i S.S. konstatovane lake, dok su maloljetnom licu i licu M.K. konstatovane teške tjelesne povrede. 

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja su izvršili uviđaj saobraćajne nesreće, za vrijeme kojeg je na snazi bila totalna obustava saobraćaja. Nesreća se dogodila oko 16,25 časova. Uviđaju je prisustvovao i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, pod čijim nadzorom se preduzimaju sve mjere i radnje na dokumentovanju saobraćajne nezgode.  

Пратите нас и путем Вибера

  • 09:20 Концерт: Браћа Теофиловић

    '''Концерт: Браћа Теофиловић

  • 10:00 Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

    'Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

  • 12:00 Васкршња прича

    '''Васкршња прича

  • 16:00 Васкршња посланица 2024.

    'Васкршња посланица 2024.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.