PU Gradiška

Oglasila se policija o muškarcu koji je go plivao na ulici u Gradišci

  • Извор: АТВ
  • 15.05.2023. 20:13

N.V. iz Gradiške uhapšen je danas nakon što je snimljen kako go simulira plivanje u Vidovdanskoj ulici u ovom gradu.

Iz Policijske uprave Gradiška potvrđeno je da im je N.V. prijavljen i da je uhapšen zbog vršenje fiziološke potrebe i pokazivanje polnog organa, te prekršaja po članu 52. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u Republici Srpskoj (zabranjeno kretanje pješaka pod dejstvom alkohola po kolovozu) i članu 105. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima BiH (pješak ne smije da se kreće i zadržava na kolovozu).

"Naime, Policijskoj stanici Gradiška, 15.05.2023. godine oko 17,30 časova, prijavljeno je da je u ulici Vidovdanska, grad Gradiška nepoznato muško lice potpuno nago leglo na kolovoznu traku", naveli su u policiji i dodali:

"Postupajući po gore navedenoj prijavi policijski službenici su u ulici Vidovdanska pronašli i identifikovali lice N.V, kojom prilikom je kod istog utvrđno prisustvo alkohola u organizmu od 1,42 g/kg, nakon čega je lišen slobode".


Nag

Nag "plivao na cesti" u Gradišci

Zbog počinjenih prekršaja N.V. će u jutarnjim časovima biti sprovedeno pred Osnovni sudu Gradiška, na dalje postupanje.

Podsjećamo, čitalac je ATV-u dostavio snimak na kojem N.V. go simulira plivanje. Više o tome klikom OVDJE.

ATV nezvanično saznaje da ovo nije prvi put da N.V. ima slične akrobacije. Prema našim informacijama, ranije se zaustavio na skidanju majice i kupanju na kiši, ali sada je otišao i korak dalje.

Pratite nas i putem Vibera

Тагови: