Djeca zaboravila da isključe

Oglasila se žena: Zbog punjača izgorio čitav stan?

  • Извор: Курир
  • 28.06.2023. 15:25

"Kompletan stan je izgorio od loše instalacije. U trenutku požara u stanu je bio upaljen samo frižider u struju, a dječaci su zaboravili da isključe punjač. Taj punjač se od loše instalacije zapalio"...

Ovo je na svom instagram profilu napisala Aleksandra M. čiji je stan na Voždovcu izgorjo u ponedjeljak uveče, nakon što je izbio stravičan požar.

- Dragi dobri ljudi, hvala dragom Bogu svi smo dobro - napisala je ona.

Požar je izbio u stanu na sedmog spratu u Ulici Vojvode Stepe. Komšije te stambene zgrade kažu za Blic da u tom stanu živi porodica sa dva sina od 20 i 18 godina, te da su djeca malo prije nego što se zapalio čitav stan izašla napolje.

- Dim je kuljao kroz prozor, prvo se zapalila soba a zatim i sve ostalo. Bilo je dosta dima, evo još uvijek se osjeća. Vatrogasci su brzo došli i ugasili požar, ali mislim da je već načinjena velika materijalna šteta. Važno je da su oni dobro - priča komšija ove porodice.

Podsjetimo, u Ulici Vojvode Stepe u Beogradu, sinoć je izbio požar u stanu na sedmom spratu stambene zgrade gdje se okupio veliki broj zabrinutih komšija i sugrađana, a usljed požara padali su dijelovi terase na automobile koji su bili parkirani ispred zgrade.

Zahvaljujući brzoj akciji vatrogasaca požar je lokalizovan, a i dalje se osjeća jak miris paljevine u vazduhu.

Dojava o požaru je primljena oko 19.50 sati. Požar je buknuo u stanu na sedmom spratu, a kroz prozore stana kuljao je dim.

- Na licu mjesta je pet vatrogasnih vozila i 19 vatrogasaca koji se bore sa vatrom - rekli su iz MUP-a.

(Foto: Instagram Printscreen/Moj_beo_grad)


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм