Саопштење

Огласио се МУП Српске након што је Вукановић паркирао тојоту на улаз у Народну скупштину

  • Извор: АТВ
  • 26.09.2023. 16:13

Припадници Управе за обезбјеђење личности и објеката Министарства унутрашњих послова Републике Српске су извршили противдиверзиони преглед возила које је Н.В. из Требиња паркирао на улаз у Народну скупштину Српске, саопштено је из МУП-а.

"Против лица иницијала Н.В. ће надлежном суду бити поднесен Захтјев за покретање прекршајног поступка“, стоји у саопштењу МУП-а.

Подсјећамо, раније данас је лидер Листе "За правду и ред“ Небијша Вукановић свој аутомобил тојота паркирао на један од улаза у зграду Народне скупштине Републике Српске.

Паук одвезао Вукановићев аутомобил паркиран на улазу Народне скупштине

Паук одвезао Вукановићев аутомобил паркиран на улазу Народне скупштине

Након што је непрописно паркирано возило пријављено, оно је премјештено "пауком“.

Прије него што је "паук“ интервенисао“, Вукановићу је полицијски службеник рекао да премјести аутомобил на шта је овај рекао да му пише казну.

Како је Вукановић рекао новинарима, сбој аутомобил на улаз у зграду Народне скупштине паркирао је из протеста зато што СДС-ов Милан Петровић није изабран за потпредсједника Народне скупштине.

Милан Петровић није изабран за потпредсједника Народне скупштине

Милан Петровић није изабран за потпредсједника Народне скупштине


Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм