Podignuta optužnica

Ograbala muža i udarila ga svijećnjakom po glavi: Razlog bizaran

  • Извор: Индекс
  • 19.04.2023. 08:12

Opštinski sud u Zagrebu podigao je optužnicu protiv tridesetogodišnjakinje koja je u januaru, u jutarnjim satima, nakon svađe partnera ogrebala po licu i vratu te ga metalnim svijećnjakom udarila po glavi.

Kako stoji u optužnici, za nju traže godinu dana zatvora uslovno.

Tridesetogodišnjakinja je priznala sve, ali je rekla da je partnera povrijedila u samoodbrani. Rekla je da se nisu vrijeđali, da je on bio pod opijatima i da su se prepirali oko šetnje psa.

"Želimo genocidašima mnogo kiše" - Odvratne poruke iz FBiH zbog Srpska opena

"On je nju grebao, držao za lice i vukao po podu, ali je nije gušio. Na posebno pitanje ko je i kada prekinuo tu tuču, okrivljena navodi da je njihov stanodavac kucao na vrata, a potom je pozvao i policiju. Već jednom davno imali su sličan sukob, ali ne tolikog intenziteta. Ona navodi da ništa od droge taj dan (odnosno to jutro) nije konzumirala iako je na stolu bilo 'to'. Njen partner je tog jutra konzumirao kokain i spid, a konzumira ga u pravilu vikendima. Ona u pravilu konzumira samo marihuanu, odnosno THC", stoji u optužnici.

Tužiteljstvo tvrdi da je njena odbrana nekonzistentna jer u jednom dijelu govori kako je sve to učinila u samoodbrani, zatim govori da ga je samo ogrebala u samoodbrani, dok na trećem mjestu navodi kako su zapravo oboje krivi, te se ne može sa sigurnošću utvrditi ko je prvi započeo.

Čeka se zakazivanje prvog ročišta, piše Index.hr.

Pratite nas i putem Vibera!

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?