Pucnjava

Opsadno stanje u Trogiru, muškarac upucan u glavu

  • Извор: Индекс
  • 29.06.2023. 17:27

Muškarac je danas upucan u glavu iz vatrenog oružja u Trogiru, oko 12:15 časova.Vozilom hitne pomoći odvezen je u splitsku bolnicu.

Život mu je bio ugrožen, no iz bolnice kažu kako je u ovom trenutku stabilno, piše Index.hr.

Specijalna policija traga za počiniocem i provodi kriminalističko istraživanje. Identitet osumnjičenog je poznat i sve raspoložive snage usmjerene su na potragu.

Branko vidio poruke u telefonu supruge, pa upucao muškarca (32)

Branko vidio poruke u telefonu supruge, pa upucao muškarca (32)

Splitska policija je objavila fotografiju bjegunca iz Trogira Branka Mamića.

"Na fotografiji je muškarac koji se dovodi u vezu s događajemu od 29. juna 2023.godine Trogiru u kojem je  iz vatrenog oružja povrijeđen muškarac i ostvarena su obilježja krivičnog djela Ubistvo u pokušaju", saopšteno je iz policije.

Osumnjičeni je već privođen zbog porodičnog nasilja i nesuglasica sa suprugom.

Penzionisani policajac bio nepravosnažno osuđen na dvije i po godine zatvora za sedam krivičnih djela na štetu supruge i djece. Od toga je u zatvor trebao ići 10 mjeseci, dok mu je ostatak kazne od godinu i osam mjeseci bio uslovan s rokom provjere od pet godina. Pritvor mu je zamijenjen mjerama opreza te mu je propisan i psihosocijalni tretman.

Prema pisanju Dalmatinskog portala, bivši policajac je osuđen jer je divljao po kući pred suprugom i petero djece uvjeren da ga žena vara sa komšijom. Na suprugu je fizički nasrnuo, držao pištolj i prijetio da će ih ubiti. Ispalio je hitac u zid.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: