Гранична полиција БиХ

Осам лица ухапшено на граничним прелазима

  • Извор: Глас Српске
  • 10.11.2023. 14:55

Припадници Граничне полиције БиХ ухапсили су у Зворнику на граничном прелазу Шепак држављанина БиХ чији су иницијали А.П. /20/, јер је провјерама утврђено да га потражује Кантонално тужилаштво у Сарајеву због кривичног дјела крађа.

Он је ухапшен јуче и предат је службеницима Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево, саопштено је из Граничне полиције.

Истог дана на граничном прелазу Брод ухапшен је држављанин Италије Џ.М. /52/, којег потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора, те је предат службеницима Окружног центра судске полиције Бијељина.

У уторак, 7. новембра, на аеродрому Сарајево на лету из Цириха ухапшен је држављанин БиХ Л.Д. /46/, јер је утврђено да га потражује Општински суд у Бихаћу због кривичног дјела неовлаштена производња и стављање у промет дрога.

Истог дана, приликом изласка из БиХ на граничном прелазу Орашје ухапшен је држављанин БиХ Н.Д. /32/, којег потражује Кантонално тужилаштво у Сарајеву због фалсификовања исправе, крађе и утаје, те је предат службеницима Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево.

На граничном прелазу Изачић истог дана ухапшен је држављанин БиХ С.Д /28/, јер је провјерама утврђено да га потражује Општински суд у Бихаћу због кривичног дјела крађа.

На овом граничном прелазу је у петак, 3. новембра, приликом изласка из БиХ ухапшен и М.Х. /45/, јер је провјерама утврђено да га потражује Општински суд у Санском Мосту због кривичног дјела избјегавање издржавања.

Истог дана приликом уласка у БиХ на граничном прелазу Велика Кладуша ухапшен је Е.З. /25/, којег потражује Општински суд у Сарајеву због кривичног дјела неовлаштена производња и стављање у промет дрога.

На граничном прелазу Рача истог дана ухапшен је држављанин БиХ М.Ч /40/, јер је провјерама утврђено да га потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Прича се (Р)

    Емисија: Прича се (Р)