Podnesen izvještaj

Osumnjičen da je drva naplatio oko 9.000 KM a nije ih isporučio

 • Izvor: ATV
 • 14.03.2023. 09:31

Policija u Gradiški podnijela je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka protiv Prijedorčanina N.K. zbog sumnje da je prevarom u poslovanju privatnom preduzeću pribavio oko 9.175 KM.

Naime, navedeni se sumnjiči da je avgustu i septembru prošle godine vlasniku preduzeća iz Gradiške naplatio ogrevno drvo a isto nije isporučio.

“Lice N.К. se sumnjiči da je u mjesecu avgustu i septembru 2022. godine, radi pribavljanja protivpravne imovinske koristi za privatno preduzeće iz Prijedora, lažnim prikazivanjem činjenica obmanuo i doveo u zabludu vlasnika privatnog preduzeća iz Gradiške, a u vezi kupovine cijepanog ogrevnog drveta, na način da je ogrevno drvo u vrijednosti od oko 9.175,00 КM plaćeno, a isto nije isporučeno”, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

N.K. je osumnjičen za krivično djelo prevara u privrednom poslovanje.

 • 14:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija: Prevrtljivo srce

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Energo klub

  Gdje na jednom mjestu dobiti informacije iz energetike, kako globalne, a tako i domaće? Naš novi format ‘Energo klub’ pružiće vam relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.