Gacko

Osumnjičen da je pijan jednim hicem ubio brata, Tužilaštvo traži pritvor

  • Извор: Глас Српске
  • 13.03.2022. 16:23

Postupajući tužilac trebinjskog Okružnog tužilaštva predložio je određivanje pritvora za Miljana L. (56) iz Gacka koji je osumnjičen da je hicima iz puške „M48” usmrtio brata Milenka L. (57) u njihovoj kući u Jugovićima kod Gacka.

“Osumnjičenom M.L. se stavlja na teret krivično djelo nasilje u porodici sa smrtnom posljedicom. Pritvor je predložen zbog bojazni od uznemirenja javnosti”, rekao je za “Glas Srpske” portpariol OJT Trebinje Srđan Vukanović.

Dodao je da će prijedlog pritvora biti upućen Okružnom sudu u Istočnom Sarajevu.

Miljan je brata Milenka usmrtio hicima iz puške "m48" u petak popodne u porodičnoj kući u selu Jugovići kod Gacka. Svemu je prethodila svađa, a oba brata su konzumirala alkohol.

Obdukcijom tijela stradalog Milenka L. koju je uradio doktor Dražen Damjanjuk utvrđeno je da je on pogođen jednim hicem u kuk. Radi se o ustrelnoj rani od koje je žrtva preminula. Nakon hapšenja utvrđeno je da je osumnjičeni Miljan L. teško pijan.

Prema nezvaničnim informacijama, braća su se i ranije svađali i imali određene nesuglasice.

Braća su živjeli sami sa majkom u porodičnoj kući u Jugovićima. Nijedan nije bio oženjen.


Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.