PU Gradiška

Osumnjičena da je za pet mjeseci iz kuće ukrala oko 8.000 KM i zlatni nakit

  • Извор: АТВ
  • 27.09.2022. 09:36

I.J. iz Gradiške uhapšena je juče zbog sumnje da je iz kuće u Donjim Podgradcima ukrala oko 8.250 KM i zlatni nakit, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Naime, oštećeni je uče oko 9 časova prijavio policji da je unazad pet mjeseci iz otključane kuće stanovanja u mjestu Donji Podgradci, grad Gradiška, ukraden novac u iznosu od oko 8.250 КM i neodređena količina zlatnog nakita.

„Radeći na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da je lice I.J. izvršilac krivičnog djela, te je i lišena slobode“, naveli su iz PU Gradiške.

Ona je osumnjičena za krivični djelo krađa.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se lice ispita na navedene okolnosti, te da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta  protiv lica I.J. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм