ATV

Zoran Aleksić

Osumnjičeni za krađu oko 20.000 KM predat Tužilaštvu u Banjaluci

  • 30.07.2023. 21:55

Zoran Aleksić iz Banjaluke, koji je uhapšen u noći između subote i nedjelje zbog sumnje da je počinio četiri teške krađe, predat je u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Aleksić je uhapšen u operativnoj akciji „Taster“, a koju su izveli pripadnici Policijskih uprava Banjaluka i Mrkonjić Grad, zajedno sa još jednom osobom.

Kako su kazali u Policijskoj upravi Banjaluka, policijski službenici su noćas, 15 minuta iza ponoći u Banjaluci, neposredno nakon izvršenja krivičnog djela uhapsili Z.A. i V.A. oba iz Banjaluke, a prilikom hapšenja kod njih je pronađen i oduzet novac u iznosu od 8.200 evra i 1.900 KM, koje su ukrali veče prije.

ATV saznaje ime uhapšenog zbog teških krađa: Osumnjičen da je ukrao oko 20.000 KM

ATV saznaje ime uhapšenog zbog teških krađa: Osumnjičen da je ukrao oko 20.000 KM

“Preduzimanjem mjera i radnji u okviru navedene akcije utvrđeno je da se Z.A. može dovesti u vezu su izvršenjem dva krivična djela na području Policijske uprave Banjaluka i dva krivična djela na području Policijske uprave Mrkonjić Grad. Krivična djela je počinio od početka 2023. godine, na način da je iskoristio odsustvo vlasnika iz stambenih objekata, te upotrebom fizičke snage i podesnog alata nasilno otvarao ulazna ili balkonska vrata, nakon čega je ulazio u unutrašnjost i krao novac i zlatni nakit. Materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim djelima iznosi oko 20.000 KM”, pojasnili su u PU Banjaluka.

Sve mjere i radnje u okviru navedene akcije preduzimaju se pod nadzorom postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:25 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм