Аустрија

Осумњичени за убиство Јасмине тврди да није имао намјеру да пуца, нити да је убије

  • Извор: Независне
  • 28.10.2023. 21:54

Аустријски медији објавили су нове детаље у вези породичне трагедије када је Е.Б. (35), родом из БиХ убио своју бившу партнерку Јасмину (33), такође поријеклом из БиХ на прагу њене виле у предграђу Беча.

Иако су медији раније пренијели да је све дјеловало као класична ликвидација, он сада тврди да није имао намјеру да је убије.

Он тврди да јесте хтио да је повриједи, али не и убије. Наводно, како преносе медији, хтио је да је удари, али не и пуца. Пуцањ је био сплет несрећних околности.

Осумњичени Е.Б., који је рођен у БиХ, а одрастао у Шведској, илегално је купио пиштољ којим је убио Јасмину. Наводно је претходне ноћи био на забави, а сљедећег дана је одлучио да оде до куће бивше партнерке, иако је имао забрану приласка. 

Он ју је наводно злостављао, пријетио и свега мјесец дана прије убиства, она је успјела да издејствује забрану приласка. Штавише, било му је забрањено и да је контактира путем друштвених мрежа или телефона.

Како медији преносе, његова породица сада страхује од освете јер је њена породица финансијски добростојећа. Штавише, наводно су се панично обратили полицију тражећи заштиту. Ипак, како је један званичник изјавио за ое24, полиција свему овоме приступа веома обазриво како цијели случај не би даље ескалирао.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина