Novi detalji kafanske tuče

Otac htio da zaštiti sina, pa brutalno pretučen

  • Извор: Курир
  • 11.04.2023. 21:30

Muškarac T. Z. (52) iz Mokrina je brutalno pretučen u kafani u centru tog grada, a teške tjelesne povrede nanijela su mu trojica mladića iz Kikinde.

Nesrećni čovjek se, kako se nezvanično saznaje, umiješo u incident kako bi zaštitio sina koji je bio u tom lokalu, a onda su ga napadači zvjerski pretukli.

Oštećenog su tukli stolicama i nogama i polomili mu obje podlaktice.

Šutirali su ga i udarali i dok je ležao na zemlji. Tokom tuče u ugostiteljskom objektu, oni su razbijali i lomili stvari po lokalu, a jedan od njih je razbio vrata lokala.

Jeziv snimak kafanske tuče, pretučeni momak se bori za život

Jeziv snimak kafanske tuče, pretučeni momak se bori za život

- Povrijeđeni pacinet je primljen u našu bolnicu gdje mu je pružena pomoć, ali je radi naknadne dijagnostike u utorak ujutro prebačen na liječenje u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad – rečeno je u kikindskoj bolnici.

- Incidentu je prethodila rasprava između T.Z. (52) iz Mokrina i D.Z. (27) iz Kikinde, a onda je izbila tuča. Kikinđanin je Mokrinčaninu zadao nekoliko udaraca rukom, a potom i inventarom. Tuči su se priključili M.J. (29), B.L. (20) i I.G. (24) svi iz Kikinde - kaže izvor Kurira iz istrage.

Kikinška policija uhapsila je napadače. Određeno im je policijsko zadržavanje, a terete se za nasilničko ponašanje i nanošenje teške tjelesne povrede.

Javnost je za ovaj incident saznala pošto je na društvenm mrežama objavljen snimak stravične tuče.

Momku polomili ruke i vilicu, pa se slikali krvavih ruku

Momku polomili ruke i vilicu, pa se slikali krvavih ruku

Nasilni mladići iz Kikinde su se čak slikali krvavih ruku i pohvalili se kako su "sve razbili", a ta fotografija je takođe objavljena na mrežama.

Napadači su od ranije su poznati policiji. 

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина