У удесу погинула једна особа

Отац Пеђе Стојаковића пуштен послије саслушања, није био пијан

  • 17.11.2023. 16:26

Миодраг Стојаковић, отац прослављеног кошаркаша Предрага Пеђе Стојаковића саслушан је данас пред тужиоцем Првог основног јавног тужилаштва у Београду, због саобраћајне несреће у којој је синоћ погино Мирко М. (60).

Kако Kурир незванично сазнаје, Миодрагу Стојаковићу слошило се током саслушања, због здравствених проблема које има од раније. На исте тегобе, жалио се и током полицијског задржавања.

Приведен отац Пеђе Стојаковића

Приведен отац Пеђе Стојаковића

- Осумњичени је у присуству изабраног браниоца изнио одбрану наводећи своје виђење саобраћајне незгоде. Имајући у виду да осумњичени није раније осуђиван нити прекршајно кажњаван, те да има уредно пријављено пребивалиште, тужилаштво није предложило притвор и истом је укинуто задржавање, па ће се у даљем току поступка бранити са слободе - саопшено је из тужилаштва.

У даљем току поступка, како се наводи, тужилаштво ће испитати свједоке оштећене, извршити неопходна саобраћајна и медицинска вјештачења и прикупити остале материјалне доказе након чега ће бити донесена коначна одлука, о чему ће јавност бити обавјештена.

У саопштењу тужилаштва наводи се да се саобраћајна незгода догодила јуче око 17.30 сати, на Зрењанинском путу. У несрећи су учествовала два возила, "мерцедес" за чијим је воланом био Стојаковић, и "пежо" којим је управљала А. М..

- М.С. је предњим дијелом возила ударио у десну бочну страну путничког возила „пежо“ којим је управљала А.М. - додаје се у саопштењу. Осим њеног супруга, који је усљед задобијених повреда преминуло, један путник из тог аутомобила је тешко, а двоје лако повређено.

Језив удес: Једна особа погинула, три повријеђене

Језив удес: Једна особа погинула, три повријеђене

- Дежурни јавни тужилац Првог основног јавног тужилаштва у Београду је изашао на лице мјеста ради вршења увиђаја у сарадњи са Саобраћајном полицијом. На лицу мјеста повређена лица превезена су на Ургентни центар, а возач аутомобила који је проузроковао саобраћајну незгоду је по налогу дежурног јавног тужиоца задржан у трајању од 48 часова због сумње да је извршио кривично дјело тешко дјело против безбједности јавног саобраћаја. На лицу мјеста возач је алкотестиран и није имао присуство алкохола. Дежурни јавни тужилац је наложио да се у даљем току поступка извади крв од осумњиченог, као и возача другог возила, да се изврши ванредни технички преглед возила и да се изузме видео надзор уколико постоји на лицу мјеста - саопштено је из тужилаштва, преноси Курир.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 АТВ Интервју: Сергеј Лавров

    ''Ексклузивни интервју Сергеја Лаврова, министра спољних послова Руске Федерације. Говориће о војној операцији Русије у Украјини, тренутној ситуацији на глобалној политичној сцени, односима Русије и Запада, те о политичкој ситуацији у БиХ. Интервју води новинарка Даринка Петровић.

  • 20:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.

  • 22:40 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)