Крушевац

Отац ухапшен због сумње да је подводио малољетне кћерке и снимао их са другим мушкарцима

  • Извор: Новости.рс
  • 13.01.2024. 17:20

Крушевљанин и његова емотивна партнерка ухапшени су због сумње да су починили кривична дјела против полних слобода на штету његових малољетних кћерки из претходних бракова.

Основно јавно тужилаштво и полиција сада имају мучан задатак да утврде да ли су неку од њих подводили, односно приморавали на проституцију.

Случај је у фази предузимања доказних радњи, а провјерава се да ли су починили неко од кривичних дјела: недозвољене полне радње, дистрибуција порнографског материјала или сексуална експлоатација.

Ево како да радијатори грију јаче, а троше мање новца

Ево како да радијатори грију јаче, а троше мање новца

Полиција истражује емотивне партнере, Крушевљанина и његову партнерку, како би се утврдило има ли елемената за подизање оптужнице.

Повјерила се мајци

Случај је изузетно сложен, прије свега због родбинских веза осумњиченог и наводних жртава.

– Оптужбе су ужасне и још увијек нису до краја издефинисане. Да ствар буде још страшнија, ријеч је о кћеркама ухапшеног. Осим што се провјерава да ли је неку од њих подводио, треба утврдити и да ли их је можда и снимао док су наводно биле са мушкарцима и те снимке дистрибуирао. Засада се интензивно испитују све околности извршења више наводних кривичних дјела – каже саговорник близак истрази.

Како се сазнаје, поступак је покренут када се једна од наводно оштећених дјевојака повјерила мајци, бившој супрузи осумњиченог, која је цијели случај пријавила полицији након што јој је кћерка испричала шта јој се догодило. Потом се јавила и кћерка осумњиченог из другог брака, односно полусестра оштећене.

Полиција у међувремену почела да провјерава аутентичност свих исказа, испитују се свједоци, а радиће се и додатна вјештачења и то не само психолошко-психијатријска, већ ће се провјеравати и мобилни телефони као и свака комуникација са друштвених платформи, пишу Новости.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)