Potraga za ženom iz Šapca

Otišla da ćerki kupi sladoled i nestala

  • 28.08.2019.13:26

Miljana Vesić (35), devojačko Stanić, nestala je juče oko 12 časova u Ribarima, mjestu pored Šapca.

Kako se navodi, žena je nestala ispred supermarketa u kojem je radila oko 12 sati u Ulici Cerska 42 i od tada joj se gubi svaki trag.

Miljana je tog dana otišla u radnju prije posla da bi kupila kćerki (8) sladoled i sebi cigare

"Kolege su je vidjele kada je ušla u radnju oko 12 sati. Smjena joj počinje u 14 časova. Ona tu inače redovno kupuje namirnice, jer živi blizu. Međutim, navodno je ubrzo viđena u magacinu radnje, nakon čega je izašla ispred objekta, od tada je niko više nije vidio ni čuo. Sva dokumenta su joj ostala u magacinu, a bicikl ispred marketa," objašnjava Miljanin rođeni brat Goran Vesić.

On kaže da je sa njom imao jako dobar odnos i da bi prvi znao da je ona svojevoljno nestala, kao i da je sa rođacima i prijateljima pretražio sve.

"Telefon je ostao sa njom i bio je nedostupan kada je nestala. Bio je dostupan tek uveče, pa je onda bio uključivan i isključivan sve do dva-tri sata ujutru, kada više nije bio uopšte, a znam da joj je baterija na telefonu veoma loša," naglašava brat nestale.

Ženin nestanak je prijavio suprug koji je u vreme nestanka bio na poslu. Kako kaže Goran, Miljana je prije odlaska u kupovinu ručala sa kćerkicom kojoj je rekla, prije 12 sati, da ide da joj kupi sladoled.