Crna Gora

Otkriven uzrok smrti mladog poštara

  • Извор: вијести.ме
  • 13.01.2023. 15:33

Miloš Stamatović iz Danilovgrada stradao je utapanjem, pokazao je obdukcioni nalaz dostavljen Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Ovo je za "Vijesti" potvrdila viša tužiteljka Lepa Medenica.

Podsjetimo, tijelo dvadesetpetogodišnjeg poštara Miloša Stamatovića pronađeno je 20. decembra u Botunu.

Njegov nestanak nekoliko dana prije toga prijavile su kolege iz Pošte Crne Gore, nakon što se nije vratio da razduži smjenu.

"U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, kako je javnost već ranije obaviještena, formiran je predmet povodom pronalaska beživotnog tijela muškarca M.S, čije beživotno tijelo je izvučeno iz rijeke u mjestu Botun dana 20.12.2022. godine, te je od strane tužilaštva istog dana data naredba za obdukciju tijela, koji obdukcioni zapisnik je u međuvremenu dostavljen ovom tužilaštvu i iz istog proizilazi da je smrt nastupila usljed utopljenja", objasnila je Medenica.

Tužiteljka ističe da je tužilaštvo donijelo naredbu za DNK, trasološko, toksikološko i grafološko vještačenje - koja su u toku.

"Dok je ovom tužilaštvu dostavljen nalaz vještaka za digitalnu forenziku, kao i izuzeti video materijal sa nadzornih kamera, čija analiza je u toku. Nakon svestrane analize svih prikupljenih podataka i dokaza, tužilaštvo će donijeti odluku u predmetu", kazala je Medenica.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.