Бијељина

Откривена лабораторија за узгој марихуане, ухапшене двије особе

Бијељинска полиција је лабораторију за узгој марихуане у којој је затечено 270 стабљика индијске конопље, а због сумње да су се бавили производњом дроге ухапшени су Б.Д. и А.А.

У ПУ Бијељина наводе да је акција спроведена на подручју града Бијељина, гдје су по наредби суда извршени претреси на три локације. Лабораторија је откривена у породичној кући једног од осумњичених.

”У претресима је пронађена и привремено одузета лабараторија за узгој индијске конопље, којом приликом је изузето 270 комада стабљика те биљке. Одузета је и опрема за узгој (гријалице, клима уређаји, термометри, специјалне лампе, вентилатори, вјештачко гнојиво, филтери и друга електро опрема), пушка, мобилни телефони и други предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичних дјела”, наводе у ПУ Бијељина.

Додају да су по налогу тужилаштва ухапшени Б.Д. и А.А. из Бијељине.

”Осумњичени ће уз извјештај о почињеним кривичним дјелима неовлаштена производња и промет опојних дрога и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја бити предати у надележност Окружног јавног тужилаштва у Бијељини”, наводе у ПУ Бијељина.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)