Хапшење

Откривени разбојници: Бањалучанки покушали отети торбицу

Страхиња Кнежевић (24) из Бањалуке, те Н.Г. (23) и Д.С. (24) из Рибника ухапшени су због сумње да су покушали отети торбицу жени из Бањалуке, у чему нису успјели.

У ПУ Бањалука наводе да се покушај пљачке догодио 28. јануара око 20.40 часова.

”Оштећена је пријавила да су јој три непозната мушкарца покушала отети торбицу у чему нису успјели, јер им је побјегла”, наводе у ПУ Бањалука.

Додају да је ухапшена тројка осумњичена за покушај разбојништа.

”Оперативни радом на терену утврђено је да се у везу са овим кривичним дјелом могу довести С.К., Н.Г. и Д.С. који су ухапшени. Све мјере и радње предузете су под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а након компетирања и документовања предмета против осумњичених ће бити достављен извјешта тужилаштву”, наводе у ПУ Бањалука.

Осумњичени Страхиња Кнежевић већ је долазио у сукоб са законом, а раније је привођен због сумње да је починио кривична дјела тешке крађе, крађе, тјелесна повреда, насиље у породици, а доводи се у везу и са злоупотрабама дрога. Друга двојица осумњичених нису пролазили кроз полицијске евиденције.


Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.