ПУ Бијељина

Откривено ко стоји иза лажне дојаве бомбе у Бијељини

ПУ Бијељина идентификовала је и ухапсила особу која је лажно пријавила да је постављена бомба у згради правосудних институција и општине у Бијељини, а ради се о Даринки К. из тог града.

У ПУ Бијељина наводе да је против Д.К. достављен извјештај о Окружном јавном тужилашву о почињеном кривичном дјелу лажно пријављивање кривичног дјела.

”Осумњичена се терети да је 1. новембра 2023. године у 11:06 часова путем мобилног телефона позвала ПС Бијељина и саопштила да је ”Бомба у згради суда и општине”. По запримљеној пријави извршена је евакуација људи из објеката, док је уз присуство дежурног тужиоца извршен противдиверзиони преглед и том приликом је утврђено да се ради о неоснованој пријави”, наводе у ПУ Бијелјина.

Лажна дојава о бомби у Суду и Градској управи

Лажна дојава о бомби у Суду и Градској управи

Додају да су оперативним радом полицијски службеници утврдили да се ради о Д.К. која је 5. новембра ухапшен. Приликом претреса код ње су пронађени предмети који се доводе у везу са овим кривичним дјелом. 

Дојава о бомби у згради Суда и Градској управи Бијељина

Дојава о бомби у згради Суда и Градској управи Бијељина




Пратите нас и путем Вибера

  • 10:00 Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

    'Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

  • 12:00 Васкршња прича

    '''Васкршња прича

  • 16:00 Васкршња посланица 2024.

    'Васкршња посланица 2024.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.