Otkriveno zašto je djevojčica (14) iz Valjeva popila 75 tableta

  • 01.12.2020. 07:28

Djevojčica (14) pokušala je u nedjelju uveče da izvrši samoubistvo, popivši veliku količinu antidepresiva, a ljekari su uspjeli da je povrate i ona se trenutno nalazi van životne opasnosti.

Kako "Kurir" nezvanično saznaje, maloljetnica je navodno popila čak 75 tableta leka "amizol" jer je roditelji nisu pustili da ide na rođendansku žurku.

- Djevojčica je bila sama u svojoj sobi kada je popila tablete. Nju je u besvjesnom stanju na krevetu pronašao otac. Pored nje su bile prazne kutije lekova. Odmah im je bilo jasno šta se desilo, pa su je roditelji prenijeli u automobil i odvezli u urgentni centar valjevske bolnice. Nakon pregleda, hitno je prebačena u beogradsku bolnicu na dalje lečenje zbog ozbiljnog trovanja - kaže izvor i dodaje da je tinejdžerka smještena na Institut za majku i dijete i da je sada dobrog opšteg stanja.

Kako su roditelji ispričali istražiteljima, njihova ćerka ranije nije imala psihičkih problema, niti je pravila neke druge probleme.

- Oni pretpostavljaju da je tablete popila iz revolta. Naime, deijte ih je veče prije ovoga pitalo da ide na rođendan, na kom će biti njeno društvo, međutim, oni joj to nisu dopustili zbog situacije sa epidemijom koronavirusa. Iako su pokušavali da joj objasne da odlazak na žurku nije pametan u ovom trenutku, djevojčica to nije mogla racionalno da rezonuje i posvađala se s roditeljima - kaže izvor upoznat sa istragom

Тагови: