Ваида Шаћири

Ово је дјевојка која је погинула у тешкој несрећи

  • Извор: Курир
  • 10.03.2024. 16:14

У тешкој саобраћајној несрећи која се догодила код Ниша, погинула је двадесетдвогодишња дјевојка Ваида Шаћири и мајка повријеђене дјевојке Л. А. (24), сазнаје Курир.

У овој несрећи, до које је дошло кад је ситроен слетио с надвожњака на ауто-пут и преврнуо се, повреде је задобио је и И. А. (54) отац тешко повријеђене Л. А, али он је у свјесном и стабилном стању.

Трагичне вијести потврдио је деда ове угледне породице из Пирота, међутим од шока није желио да коментарише ништа више од тога.

- Ми смо у жалости, нисмо у стању да дајемо било какве изјаве - рекао је Ваидин деда за Курир.

У стравичној несрећи погинуле мајка и кћерка!

У стравичној несрећи погинуле мајка и кћерка!

Породица Шаћири иначе је угледна породица из Пирота која има дугогодишњи бизнис са посластичарницама, а Ваида је живјела на релацији Београд-Пирот. До несреће на старом путу Ниш - Просек, недалеко од Коњичког клуба, дошло је у суботу око 13.30 сати када је, из још неутврђених разлога, возило ситроен ксара слетило са коловоза и преврнуло се на бок.

У ситроену је била трочлана породица из Београда, а поред преминуле Ваиде Шаћири, страдала је и мајка дјевојке која је била у истим колима. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм