Алибунар

Ово је Драган који се сумњичи за убиство невјенчане супруге

  • Извор: Курир
  • 01.05.2024. 15:23

У градском насељу Алибунар, Драган Б. (39) под дејством алкохола убио је своју невјенчану супругу Драгану С. (42) након краће расправе, док је, како се сазнаје, све вријеме са њима у породичној кући био и Драганов брат по мајци.

Драган је иначе, већ раније био ожењен, годинама је живио са првом супругом, међутим, због честих малтретирања, прва супруга га је напустила.

Малтретирао и дјецу

- Прва жена је побјегла од њега, није вјероватно могла да издржи све то, тукао је и њу и дјецу, а скоро се поново оженио, тачније довео је Драгану коју је на крају и убио - рекла је за Курир Драганова комшиница која је жељела да остане анонимна.

Отац Предраг Поповић објаснио зашто не бисмо требали да славимо 1. мај

Отац Предраг Поповић објаснио зашто не бисмо требали да славимо 1. мај

Како је даље испричала, Драган је био одувијек проблематичан, комшије су имале проблема од момента када се доселио у Алибунар.

- Драган се доселио у Алибунар прије неких пет година, прије тога ово мјесто је било мирно, али када је дошао у ову кућу, вјечито су га сви виђали пијаног, умио је да украде. Прије неку годину је комшији редовно крао нафту, човјек није знао шта да ради јер није знао ко је, иако смо сви сумњали, све док Драган сам није признао - испричала је саговорница.

Драган је са невјенчаном супругом Драганом, која је, према ријечима комшија била у другом стању, живио у кући у Алибунару, неријетко је ту долазио да преноћи и његов отац, који је углавном вријеме проводио у колиби у чијој је околини чувао овце.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.