Спроведен у ОЈТ

Ово је осумњичени за убиство на Мањачи

  • Извор: АТВ
  • 20.04.2024. 16:35

Драженко Радуловић (41), осумњичени за убиство Родољуба Васиљевића на Мањачи, спроведен је у Окружно јавно тужилаштво у Бањалуци.

Радуловића ће у законском року испитати дежурни тужилац који ће након тога донијети одлуку о евентуалном приједлогу за притвор.

Васиљевић убијен ударцима у главу, осумњичени ухапшен

Васиљевић убијен ударцима у главу, осумњичени ухапшен

Радуловићу се на терет ставља да је у ноћи између 18. и 19. априла убио Васиљевића тако што га је тупим предметом више пута изударао по глави и остави га да лежи у близини основне школе у Колима на Мањачи, гдје је тијело и пронађено.

Васиљевић је имао видљиве повреде главе, али се у први мах није знало да ли су настале усљед пада на бетон или на неки други начин. Истражиоци ПУ Бањалука одмах су посумњали да се ради о убиству и док су чекали налаз обдукције интензивно су на терену радили на расвјетљавању догађаја. Саслушано је и испитано више свједока и дошло се до сазнања да се критичне ноћи Васиљевић сукобио са Радуловићем, који је јуче и ухапшен.

Мјештани Кола у шоку након убиства: Родољуб је био добар човјек

Мјештани Кола у шоку након убиства: Родољуб је био добар човјек

Први резултати истраге указују да је Васиљевић цијели дан пио алкохол, те је посјетио неколико кафана. У вечерњим сатима је, по изласку из кафане, кренуо да узнемирава мјештане Кола, да би у једном тренутку разбио шајбу на Радуловићевом возилу.

Након тога међу њима је дошло до свађе у којој је Радуловић више пута тупим предметом по глави изударао Васиљевића, који је од задобијених повреда преминуо. Сумња се да га је изударао шипком или летвом. Ти предмети су током истраге пронађени и изузети и биће предмет вјештачења.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Микродржаве: Малта, документарни програм

    '''Микродржаве: Малта, документарни програм

  • 21:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.