Borča

Ovo je pjevačica zbog koje je izbila tuča u kafani

  • Извор: Блиц
  • 04.04.2023. 16:12

Pjevačica Slavka M. (29) zbog koje je u petak uveče izbila tuča u kafani "Bela Lađa" u Borči, dovedena je u policijsku stanicu nakon što je zajedno sa jednim od osumnjičenih pobjegla iz kafane svojim "BMW"-om. Ubrzo je i puštena na slobodu.

Prema informacijama koje posjedujemo, policija je danas privela trojicu muškaraca koji se sumnjiče za učestvovanje u tuči i nanošenje teške tjelesne povrede.

Oni se sumnjiče da su juče oko 4 sata ujutru u kafani “Bela lađa” u Borči napali i povrijedili trojicu muškaraca.

Policija je uhapsila osumnjičenog Milana J, kod njega je pronađen nož sa tragovima krvi.

Uhapšeni su i D. S. i M. P.


Podsjetimo, nakon kafanske tuče u bolnicu su sa teškim tjelesnim povredama primljeni Filip J. (32) , Vladimir Ć. (41) i Stefan D. (33).

U teškom stanju primljen je Vladimir Ć. koji ima prelom lobanje. Filip J. ima ubode u debelo meso, a Stefan D. u grudi i zadnjicu.

Inspektori su obavili razgovor sa vlasnikom kafane u Borči, ali i svjedocima.

Prema njihovim riječima u tuči su radile pesnice, palice i noževi.

(Blic)

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм