Mačva

Ovo je Svetozar Petrović koji je krstom tukao policajce

  • Извор: Курир
  • 20.12.2022. 19:34

Svetozar Petrović (65) je u oktobru prošle godine u selu Draginja kod Koceljeve krstom napao policajce jer su mu oživjeli nevjenčanu suprugu Leposavu Pavlović (65).

U selu su ispričali da je Svetozar sam napravio krst za Leposavu kojim je kasnije napao policajce.

Šta se tačno dogodilo?

Detaljan opis svega što se dogodilo tog čudnog dana u mačvanskom selu dala je doktorka Emilija Lazarević, koja je stigla zajedno sa policijom kada je Petrović prijavio da mu je žena umrla.

"Koliko sam shvatila, Leposava je onkološki bolesnik i do tada se liječila u Požarevcu. Kako je dospjela u tu kuću, ne znam. Tog gospodina sam često viđala na šalteru u Domu zdravlja u danima prije ovog događaja kada je dolazio po ljekove jer su oboje bili oboljeli od korone", pričala je dr Lazarević.

Kako sama priznaje, policija obično ne ide sa ljekarskom ekipom kada je prijavljena smrt.

"Zvala je Leposavina kćerka iz Požarevca i rekla im da ju je Svetozar obavijestio da joj je majka preminula. Njoj je to bilo izuzetno čudno jer, kako je Lepina kćerka kazala, on nije sav svoj, možda ju je i ubio", prepričavala je doktorka.

Svetozar je napao patrolu koja je došlo pošto je prijavio da mu je supruga preminula.

"Udovac" je na njih nasrnuo krstom kada su mu saopštili da je ona samo bila u nesvjesti i da je živa.

(Foto: Društvene mreže)

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда. Прича прати стјуарте, стјуардесе, механичаре и пилота имагинарне авиокомпаније.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.