Objavljeni i detalji iz njenog života

Ovo je žena iz BiH koja je u Njemačkoj ukrala milion evra

  • Извор: Телеграф
  • 25.12.2022. 09:42

Dan nakon što je otkriven identitet žene iz BIH za kojom policija Štutgarta traga zbog krađe million evra, pojavili su se novi detalji o njenom životu.

Kako je "Fenix-magazine" ranije prenio, riječ je o Mirnesi S, porijeklom iz BiH, koja je radila u kompaniji za transport novca, odakle je i ukrala million evra.

U Štutgartu je poznata i pod nadimkom Miki, a prije ove kompanije, radila je kao konobarica.

U razotkrivanju identiteta ključan je bio njen Instagram profil na kojem je objavljivala fotografije koje je prikazuju kako se zabavlja obučena u skupocjenu odjeću.

"Tiho i polako, karma će sve naplatiti", piše u opisu njenog profila.

Njemački list "Bild"  prenosi da je više nego očigledno da je Mirnesa S. živjela luksuznim životom. Naime, na njenim fotografijama se mogu vidjeti skupocjeni nakit, torbe, rolex satovi, a bila je i čest gost na žurkama.

"Da, ovo je krajnje neobičan životni stil žene koja je navodno radila kao telefonska operaterka u kompaniji za transport novca", stoji u "Bildovom" tekstu.

Novinari "Bilda" su posjetili i komšiluk u kojem je živjela, a jedan od komšija, koji je želio da ostane anoniman je rekao:

"Viđao sam je kada bi šetala, bila je zaista upadljiva pojava. Svojevremeno se predstavljala kao menadžerka filijale", rekao je on.

Kako prenosi "Bild", jedno je sigurno - novac nije uzimala postepeno tokom dužeg perioda, već je čitavu sumu ukrala odjednom.

Daljom istragom biće utvrđeno kako je to izvela, te da li je imala pomagača "iznutra".

Podsjetimo, ona je iz prostorija kompanije 14. oktobra, oko 15.10 sati ukrala više od milion evra.

Osumnjičena žena je visoka 174 centimetra, plavozelenih očiju i plave kose. Ima nekoliko tetovaža po cijelom telu, posebno na rukama.

Imala je pristup novcu kao zaposlena u kompaniji.

Krađa je uočena istog dana, a policija je odmah započela istragu. U svom saopštenju nisu pojasnili na koji način je ona iz kompanije iznijela toliki novac.

Ponuđena je i nagrada za pomoć koja bi dovela do hapšenja 42-godišnjakinje.

"Nagrada je 37.500 evra i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj da se jave kriminalističkoj policiji", saopštila je policija u Štutgartu.


(Foto: Instagram)

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.