Zadobila povrede

Ovo je žena koju je muškarac pretukao na pijaci

 • Izvor: Blic
 • 04.12.2022.12:50

Spriječiti siledžijama da rade na javnim mjestima, napisao je sin žene koju je, kako se sumnja, pretukao nepoznati muškarac na pijaci na Karaburmi u Beogradu.

Naime, snimak je osvanuo danas na društvenim mrežama, a sin napadnute žene oglasio se i objavio fotografije na kojima se vide povrede koje je ona zadobila.

On je poručio da “živimo u vremenu gdje pošten čovjek ne može da zaradi svoje parče hljeba bez da bude ugrožen”.

– Danas u jutarnjim časovima, majka mi je napadnuta od strane muškog siledžije koji prodaje na maloj pijaci na Karaburmi. Kad udari jednu ženu na pijaci pred narodom, ko zna šta radi tek svojoj ženi i djeci kad je kod kuće. Spriječiti siledžijama da rade na javnim mjestima – napisao je on, piše Blic.


Podsjetimo, na društvenim mrežama pojavio se jeziv snimak koji je zabilježen navodno na pijaci na Karaburmi u Beogradu, a na kojem se vidi kako nepoznati muškarac udara stariju ženu.

U pomoć joj je tad pritekao samo jedan muškarac, dok su ostali nijemo posmatrali.

(Foto: Društvene mreže)

Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.