У затвору

Ово су осумњичени за силовање и убиство пензионера Светислава

  • Извор: Курир
  • 21.03.2024. 15:04

Тројица осумњичених за брутално иживљавање над несрећним пензионером у Казнено поправном заводу Падинска Скела су млади момци, Саша Станковић (20), Далибор Петровић (22) и Срећко Стефановић (20), који је на својим друштвеним мрежама редовно дијелио насилне садржаје, а међу објавама постоји и фотографија на којој наг позира са још двојицом мушкараца у кревету.

Иначе, тројица осумњичених нашли су се иза решетака, због казни за прекршаје које нису платили.

Судећи по фотографијама и видеима које је осумњичени Срећко качио на своје профиле на друштвеним мрежама, ради се о бахатом младићу који велича насиље и мафију.

Двадесетогодишњи Срећко на свом профилу редовно је дијелио објаве језивих натписа и пријетњи, поред фотографисања испред полицијског аутомобила у стилу показивања силе и брзе вожње, као и фотографија на којима је у првом плану истицање златне кајле у стилу великих мафијаша из деведесетих, постоје и оне на којима позира у кревету са још двојицом мушкараца и флашом алкохолног пића у рукама.

Синови на сахрани сазнали да је Станислав убијен у затвору

Синови на сахрани сазнали да је Станислав убијен у затвору

Њих тројица фотографисали су се у кревету у лежећем положају, без ичега на горњем дијелу тијела, с тим да су покривени ћебетом, па се остатак тијела и не види. Међутим, док је Срећко на овој фотографији позирао са флашом алкохолног пића у рукама, двојица младића са његове лијеве и десне стране припијени су уз Срећка, а на лицима им је задовољан осмијех.

- 99% сам добра особа, не дирај ме да не би морао да видиш оних 1% - наводи се у једној Срећковој објави, а уз ове ријечи иде видео на ком се види младић са фантомком на глави како из гепека аутомобила вади бејзбол палицу, спреман да је употријеби.

Иначе, Срећко се нашао у Падинској Скели због саобраћајних прекршаја, када је осуђен на 370 дана затвора, а сада се, заједно са Сашом Стевановићем и Далибором Петровићем сумњичи за тешко убиство пензионера из Младеновца, Станимира Брајковића (74). Осумњичени су са жртвом дијелили ћелију у Падинској скели.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: