Karlovac

Palicom pretukao bivšu curu i njenog novog dečka

  • Извор: Индекс
  • 04.11.2022. 15:32

Igor (49) je proglašen krivim i osuđen jer je drvenom palicom pretukao bivšu curu i njenog novog dečka ispred trgovine, piše Danica.

Prema presudi, on je lani u oktobru oko 19:40 u Ulici Dragutina Domjanića ispred trgovine u Karlovcu "na naročito drzak i bezobrazan način remetio javni red i mir".

"Bez ikakvog povoda i razloga palicom po leđima udario je mladića D. i svoju bivšu djevojku M., uslijed čega im je nanio lake tjelesne povrede. Dakle, na naročito drzak i bezobrazan način remetio je javni red i mir", zaključila je sudija za prekršaj.

Igor se nije odazivao brojnim sudskim pozivima pa mu je suđeno u odsutnosti. Žrtva, mladić kojeg je udario, pojavila se na ročištu i ispričala kako se sve dogodilo.

"Nakon pomaganja prijatelju cijepati drva, došao sam s djevojkom do te trgovine. Uzeli smo neko piće i pokraj trgovine stajali i pričali. U jednom trenutku zaustavilo se neko vozilo iz kojeg je izašao Igor, kojeg poznajem iz viđenja, s drvenom palicom u ruci.

Bez ikakvog povoda i razloga zamahnuo je palicom i udario me po leđima. Od udarca sam pao na tlo, djevojka mi je priskočila upomoć, pa je poslije i nju udario. Pozvao sam policiju, a oni su zvali hitnu, pa sam im ispričao što se dogodilo", rekao je napadnuti mladić.

Kazna je 1150 kuna

"Hitna me je odvezla u bolnicu gdje sam pregledan i utvrđene su lakše tjelesne povrede jer ništa nije slomljeno, samo je bio hematom. Nemam pojma zašto se sve to dogodilo. Tek kasnije sam saznao da je moja djevojka prije hodala s Igorom", svjedočio je pretučeni mladić.

U bolnici na pregledu završila je s njim i djevojka koja je takođe bila lakše povrijeđena. Igor je kažnjen s 1150 kuna i mora platiti 300 kuna troškova prekršajnog postupka. Presuda je neprevosnažna i na nju se može žaliti.

(Danica.hr)

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда. Прича прати стјуарте, стјуардесе, механичаре и пилота имагинарне авиокомпаније.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином