Потпуно "изгубио компас"

Пао на полицајку и поломио јој ногу

  • Извор: Агенције
  • 02.01.2024. 19:13

ПУ вараждинска извијестила је о инциденту који се догодио протекле седмице.

Како јављају, у петак, 29. децембра, око 23 сати у једном угоститељском објекту у Иванцу, 36-годишњи мушкарац је нарушавао јавни ред и мир, када је вербално и физички напао госте у објекту.

По доласку обезбјеђења, наведени је започео вријеђати једног од њих, а потом и физички насрнуо на њега.

Избацивачи су га након тога савладали, извели из угоститељског објекта те задржали до доласка полицијских службеника.

По доласку полиције, 36-годишњак је поново насрнуо на истог члана обезбјеђења у намјери да га удари. Ради спречавања напада и савладавања активног отпора, полицијски службеници су над истим употријебили средства присиле - тјелесну снагу и лисице.


Ватра прогутала ауто насред улице

Ватра прогутала ауто насред улице

Мушкарац се притом покушавао отети из захвата те је усљед отимања дошло до пада полицајке на асфалтирани тротоар и пада 36-годишњака на њену ногу.

Полицајка је задобила прелом ноге те јој је медицинска помоћ пружена у Општој болници Вараждин.

Након употребе средстава присиле, 36-годишњак је приведен у Полицијску станицу Иванец и смјештен у посебну просторију за задржавање до престанка дјеловања опојног средства, а због повреда задобијених приликом нарушавања јавног реда и мира и поступања од стране обезбјеђења, прегледала га је екипа хитне помоћи.


Бањалучанину жена прокоцкала 82.000 КМ

Бањалучанину жена прокоцкала 82.000 КМ

Због наведеног инцидента, могло би га снаћи доста казни. Наиме, полиција је извијестила да ће се против њега поднијети оптужни приједлог због прекршаја из Закона о прекршајима против јавног реда и мира те кривична пријава за кривично дјело Присиле према службеној особи.

Надаље, над истим се проводи криминалистичко истраживање и за кривично дјело Оштећење туђе ствари, због оштећења у просторији за задржавање, усљед удараца рукама по дрвеној зидној подлози.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм