Потресна сцена

Пас убијене Тузланке се не одваја од кафића испред којег је страдала, безвољно лежи на поду

  • Извор: Телеграф
  • 08.02.2024. 20:00

Страшан злочин догодио се синоћ у Тузли, када је у оквиру Тржног центра Сјењак, осумњичени Елвис Ћ. са неколико хитаца из ватреног оружја усмртио Амру К.

Органи реда Тузланског кантона су брзом акцијом савладали и привели осмумњиченог, који је иначе био и припадник Министарства унутрашњих послова, које га је суспендовало са радног мјеста.

На лицу мјеста екипа Телеграфа сазнала је да је усмрћена Амра К. била велики љубитељ животиња.

"Стално је хранила пса Жућу, који је долазио са кесицом пите из оближњег локала брзе хране и долазио до кафића. Она му је помагала да га отвори", рекла је саговорница, која је додала да је убијена Амра К. такође водила рачуна о једној мачки.

Током цијелог дана, пас Жућа није се одвајао од кафића. Уочен је испред локала како лежи на стомаку и готово се не помјера, чак када би и пролазници пришли да га помазе.

Истрага овог страшног злочина је и даље у току.


Фото: Телеграф/Никола Томић

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић и у новој сезони емисије 'На ивици терена' упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 13:30 Емисија: Енерго клуб (Р)

    ''Гдје на једном мјесту добити информације из енергетике, како глобалне, а тако и домаће?

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.