Uhapšen muškarac

Sabor u Stričićima: Pijan vrijeđao policajce i razbio im šajbu na automobilu

  • 22.07.2019. 12:04

Banjalučka policija je uhapsila M.V. koji je na saboru u Stričićima pijan vrijeđao policajce i oštetio im službeni automobil, saopštila je Policijska uprava Banja Luka.

Osumnjičeni je juče u 19.30 časova u Stričićima, kod Banjaluke, tokom održavanja sabora, u alkoholisanom stanju vrijeđao policajce i insistirao da se udalje, a zatim je rukom razbio prednje vjetrobransko staklo na službenom automobilu "pežo", saopšteno je iz Policijske uprave. 

O svemu je obaviješten dežurni tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva, koji je naložio da protiv M.V. bude dostavljen izvještaj za krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, dok je dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka saopštio da se lice prekršajno sankcioniše uručivanjem prekršajnog naloga zbog ometanja državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija. 

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм