Obojica pijani

Pijan pretukao sugrađanina pa mu ovaj prijetio lovačkom puškom

  • Извор: АТВ
  • 21.02.2023. 13:50

Juče oko 17.55 časova u ugostiteljskom objektu u Kotor Varošu došlo je do fizičkog obračuna između dvije osobe, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Naime, osoba A.B. je fizički napala A.S. koji je potom otišao iz objekta da bi se kasnije vratio ispred lokala noseći lovačku pušku te prijetio A.B. a onda se udaljio u nepoznatom pravcu. 

U saopštenju se dodaje da je on ubrzo pronađen te je alkotestiranjem utvrđeno da on u organizmu ima 1,58 g/kg alkohola u organizmu.

“Lice A.B. lišeno je slobode i podvrgnuto ispitivanju na prisustvo alkohola kojom prilikom je utvrđeno prisustvo od 2,12 g/kg alkohola u organizmu”, navode iz policije.

Prilikom hapšenja od A.S. je oduzeta lovačka i automatska puška.

"Na osnovu narebe Osnovnog suda u Kotor Varoši, uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršen je pretres porodične kuće i drugih objekata koje koristi lice A.S. kojom prilikom su pronađena i uz potvrdu oduzeta 22 komada municije”, navedeno je u saopštenju.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv lica A.S. dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima u redovnoj proceduri.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.